Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Drents Kamerkoor – Kerstconcert

Een feestelijk kerstconcert door het Drents Kamerkoor dat bestaat uit ervaren zangers afkomstig uit de hele provincie Drenthe. Het koor is thuis in een breed repertoire klassieke muziek vanaf 1400 tot heden en staat al vele jaren onder de inspirerende leiding van dirigent Dick Dijk.

Koop kaarten 55 tickets beschikbaar

Koperkwintet Majestic5 – Nieuwjaarsconcert –

Koperkwintet Majestic5 vindt zijn oorsprong bij de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ waar alle muzikanten werkzaam zijn. In de loop van de jaren heeft dit ensemble ook buiten defensie een groot repertoire opgebouwd en de professionele muzikanten brengen dit repertoire van diverse muziekstijlen en genres met verve.

Koop kaarten 49 tickets beschikbaar

Haydn Jeugd Strijkorkest

Een jeugdstrijkorkest met louter talenten uit Noord-Nederland. Het orkest is samengesteld uit violen, altviolen, celli en contrabassen. Zij hebben een duidelijke ambitie om een hoog muzikaal niveau te bereiken en slagen daar zeker in. Dit succes is mede te danken aan een combinatie van speelplezier en muzikale discipline.

Koop kaarten 50 tickets beschikbaar

Duo Nova

Duo Nova bestaat uit de zusjes Nouschka en Eva van Schaik. Ze komen uit een muzikale familie en daardoor werd de liefde voor muziek en samenspel hen met de paplepel ingegoten.

Koop kaarten 53 tickets beschikbaar