Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Haydn Jeugd Strijkorkest

zondag 6 maart 2022 15:00

Gratis – €16.00

Helaas is in ons gedrukte concertprogramma een foutieve datum vermeld voor dit concert. De hier vermelde datum is juist. Met excuses voor de overlast.

Een jeugdstrijkorkest met louter talenten uit Noord-Nederland. Het orkest is samengesteld uit violen, altviolen, celli en contrabassen. Zij hebben een duidelijke ambitie om een hoog muzikaal niveau te bereiken en slagen daar zeker in. Dit succes is mede te danken aan een combinatie van speelplezier en muzikale discipline.

Ieder jaar wordt het orkest verjongd met nieuwe leden die niet willen onderdoen voor het zittende team. Dat is hard werken maar het lukt! Het orkest laat de jonge musici kennismaken met alle facetten van het repertoire door naast traditionele klassieke en romantische werken ook barokmuziek, hedendaags repertoire en cross-overs te programmeren. De programma’s van het HJSO zijn altijd avontuurlijk zowel voor de orkestleden als voor het publiek.

Jan-Ype Nota is sinds september 2005 verbonden aan het Haydn Jeugd Strijkorkest als artistiek leider en dirigent. Hij vindt het fantastisch om met deze jonge talenten te werken en hun ontwikkeling te mogen begeleiden.

Entree: 16,00 p.p. inclusief koffie/thee met huisgemaakte lekkernij.

Let op: De overheid heeft gesteld dat een corona-toegangsbewijs nodig is, op uw telefoon (Coronacheck-app) of geprint. Dit bewijs krijgt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Uw entreekaart is dus geldig samen met dit corona-toegangsbewijs en uw identiteitsbewijs.

Gegevens

Datum:
zondag 6 maart 2022
Aanvang:
15:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar