Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Duo Nova

zondag 3 april 2022 15:00

Gratis – €16

Duo Nova bestaat uit de zusjes Nouschka en Eva van Schaik. Ze komen uit een muzikale familie en daardoor werd de liefde voor muziek en samenspel hen met de paplepel ingegoten. Vroeger vooral op Koninginnedag en feestjes, later serieuzer en daarom werd besloten het Duo Nova op te richten. Ze spelen een zeer uiteenlopend repertoire in veel verschillende stijlen, van Bach tot jazz en tango.

Let op: We mogen de concerten organiseren zoals voorheen, dwz. zonder de anderhalve-meter-regel wat plaatsen betreft. De overheid heeft wel gesteld dat er dan een corona-toegangsbewijs nodig is, op uw telefoon (Coronacheck-app) of geprint. Dit bewijs krijgt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Uw entreekaart is dus geldig samen met dit corona-toegangsbewijs en uw identiteitsbewijs.

Entree: 16,00 p.p. inclusief koffie/thee met huisgemaakte lekkernij.

Gegevens

Datum:
zondag 3 april 2022
Aanvang:
15:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Entreeticket Duo Nova
16.00
53 beschikbaar
Entreeticket Duo Nova - 12-18 jaar
8.00
53 beschikbaar
Entreeticket Duo Nova - tot 12 jaar
0.00
53 beschikbaar