Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DeJongDeJongPlus – Folksongs, Hymns en Koffers vol met Bach

zondag 6 februari 2022 15:00

Gratis – €16.00

Bach…..maar dan anders!

De broers  Euwe en Sybolt de Jong vormen sinds 2005 een orgel- en harmoniumduo. In de afgelopen jaren verscheen een – nationaal en internationaal geprezen – serie cd’s met arrangementen voor orgel vierhandig van cantatedelen van J.S. Bach.

Euwe en Sybolt omringen zich met ensembles in wisselende samenstellingen. De samenstelling van het ensemble voor het optreden in Vries is nu nog niet bekend.

Entree; 16,00 p.p. inclusief koffie/thee en een huisgemaakte lekkernij.

Let op: We mogen de concerten organiseren zoals voorheen, dwz. zonder de anderhalve-meter-regel wat plaatsen betreft. De overheid heeft wel gesteld dat er dan een corona-toegangsbewijs nodig is, op uw telefoon (Coronacheck-app) of geprint. Dit bewijs krijgt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Uw entreekaart is dus geldig samen met dit corona-toegangsbewijs en uw identiteitsbewijs.

Foto: Reyer Boxem

Gegevens

Datum:
zondag 6 februari 2022
Aanvang:
15:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar