Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NNO Kamermuziek, Alburger Duo

zondag 10 oktober 2021 15:00

Gratis – €16.00

Katharina Saerberg – altviool  en  Menno Bosgra – marimba/slagwerk Muziek voor de combinatie altviool en slagwerk  is geen dagelijkse kost, maar  zeker een prachtcombinatie! De twee musici van het Noord Nederlands Orkest spelen werken voor altviool en slagwerk van o.a  Mark Alburger en werken met marimba van J.S. Bach, Roland Leistner-Meyer en Nathan Shirley. Entree 16,00 p.p.  inclusief koffie/thee en een huisgemaakte lekkernij. Met om 13.30 uur vooraf een wandeling (begeleid door een gids met kennis van de omgeving) met bij terugkeer soep voor de wandelaars.

Let op: We mogen de concerten organiseren zoals voorheen, dwz. zonder de anderhalve-meter-regel wat plaatsen betreft. De overheid heeft wel gesteld dat er dan een corona-toegangsbewijs nodig is, op uw telefoon (Coronacheck-app) of geprint. Dit bewijs krijgt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Uw entreekaart is dus geldig samen met dit corona-toegangsbewijs en uw identiteitsbewijs.

Gegevens

Datum:
zondag 10 oktober 2021
Aanvang:
15:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar