Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elizabeth Kooy – Gertie Bruin – Nynke Eekhof – ‘Einder’

zondag 7 november 2021 15:00

Gratis – €16.00

Foto: Rob Kleinjans ‘Einder’ Een zangeres, een accordeonist en een pianiste. Samen op zoek naar de Einder. Liederen en muziek van dromerige vergezichten, oneindige bewegingen, hartekreten, zacht fluisterende schoonheid en vleugjes humor. Muziek van o.a. Schubert, Chausson, Bernstein en Campogrande. De musici als solist, als duo’s en uiteraard als trio. Entree: 16,00 p.p.  inclusief koffie/thee en een huisgemaakte lekkernij.

Let op: We mogen de concerten organiseren zoals voorheen, dwz. zonder de anderhalve-meter-regel wat plaatsen betreft. De overheid heeft wel gesteld dat er dan een corona-toegangsbewijs nodig is, op uw telefoon (Coronacheck-app) of geprint. Dit bewijs krijgt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Uw entreekaart is dus geldig samen met dit corona-toegangsbewijs en uw identiteitsbewijs.

Gegevens

Datum:
zondag 7 november 2021
Aanvang:
15:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar