Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Haydn Jeugd Strijkorkest

zondag 13 april 2025 15:00 - 17:00

Gratis – €17.50

Een jeugdstrijkorkest met louter talenten uit Noord-Nederland. Zij hebben een duidelijke ambitie om een hoog muzikaal niveau te bereiken en combineren speelplezier met muzikale discipline. Het orkest is samengesteld uit violen, altviolen, celli en contrabassen. Ieder jaar wordt het orkest verjongd met nieuwe leden die niet willen onderdoen voor het zittende team. Dat is hard werken, maar het lukt! De leden van het orkest zijn afkomstig uit Noord-Nederland en repeteren wekelijks in de stad Groningen. De doorstroom naar diverse conservatoria is groot en veel leden van het HJSO spelen ook in de Jongtalentenklas van het Prins Claus Conservatorium of volgen de vooropleiding. Het orkest laat de jonge musici kennismaken met alle facetten van het repertoire door naast traditionele klassieke en romantische werken ook barokmuziek, hedendaags repertoire en cross-overs te programmeren. De programma’s van het HJSO zijn altijd avontuurlijk, zowel voor de orkestleden als voor het publiek.

Dirigent en artistiek leider Jan-Ype Nota is sinds september 2005 verbonden aan het Haydn Jeugd Strijkorkest. Hij vindt het fantastisch om met deze jonge talenten te werken en hun ontwikkeling te mogen begeleiden.

Nadere informatie over het te spelen programma volgt.

Gegevens

Datum:
zondag 13 april 2025
Aanvang:
15:00 - 17:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Entreeticket Haydn Jeugd Strijkorkest
17.50
130 beschikbaar
Entreeticket Haydn Jeugd Strijkorkest 12 - 18 jaar
9.00
130 beschikbaar
Entreeticket Haydn Jeugd Strijkorkest tot 12 jaar
0.00
130 beschikbaar