Met trots presenteren wij:

Kerkconcerten Vries is trots op het concertprogramma 2022 – 2023, dat inmiddels beschikbaar is op deze website. U kunt de entreekaarten hier ook direct bestellen en betalen.

Het traditionele concertprogramma wordt aan het einde van de maand huis-aan-huis verspreidt in Vries. Woont u niet in Vries en wilt u het concertprogramma toch graag ontvangen? Laat het ons weten.

Na twee seizoenen met annuleringen en andere coronamaatregelen hopen we van harte dat deze keer alles gewoon door kan gaan! De voorbereiding en planning voor een nieuw concertseizoen begint al ongeveer een jaar van tevoren. Dat is gewoonlijk al een uitdaging maar is in coronatijd nog veel lastiger!  Maar gelukkig zijn we eruit gekomen en staat er een programma met mooie en afwisselende concerten voor u klaar!

Er zal er muziek klinken uit allerlei werelddelen, onder andere Oekraïne, maar ook muziek van Nederlandse componisten die soms een beetje op de achtergrond zijn geraakt of van wie net composities zijn ontdekt.

We kijken weer uit naar uw komst en hopen dat u met velen in de Bonifatiuskerk komt genieten van alle prachtige muziek!

En wilt u als vrijwilliger een bijdrage leveren aan het mede-organiseren van onze concerten en het samenstellen van het concertprogramma? Dan bent u van harte welkom om ons bestuur te komen versterken. Een berichtje via onze website is voldoende, dan nemen wij aansluitend contact met u op.