Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Swing du Nord ‘gypsy jazz en zigeunermuziek’

zondag 8 oktober 2023 15:00 - 17:00

Gratis – €17.50

Swing du Nord speelt swingmuziek uit de jaren 40 en ’50, die doet denken aan het beroemde kwintet de Hotclub de France, met de legendarische Sinti-gitarist Django Reinhardt en top violist Stephane Grappelli.

Met de bezetting van viool, klarinet, gitaar en bas en de voorliefde voor de Oost-Europese zigeunermuziek is het niet gek dat het kwintet zich ook uitstapjes naar die stijlen veroorlooft. Kortom: een mix van opzwepende hot club jazz, melancholische zigeunermelodieën en vurige csardassen maken een optreden van Swing du Nord een beleving om nooit te vergeten.

Willem Wolthuis        viool
Izebrand de Boer      klarinet
Don Hofstee              gitaar/viool
Wim Sleeboom         zang/gitaar
Hans Lass                  contrabas

In verband met zijn leeftijd, maar na een lange succesvolle muzikale carrière, stopt violist Willem Wolthuis na dit concert met optreden. Bij Kerkconcerten Vries heeft hij met Salonorkest Pluche als “Stehgeiger” vele malen het Nieuwjaarsconcert gespeeld, mis zijn laatste optreden dus niet!

Gegevens

Datum:
zondag 8 oktober 2023
Aanvang:
15:00 - 17:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar