Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nieuwjaarsconcert: Brassband De Bazuin Oenkerk B, o.l.v. Sietse Hamersma

zondag 12 januari 2025 15:00 - 17:00

Gratis – €17.50

U heeft ze een tijdje niet gezien in Vries, maar ze zijn terug van weggeweest: de muzikanten van De Bazuin Oenkerk B. Lang was de in Vries bekende cafébaas Sietse Hamersma de dirigent van de brassband. Tegenwoordig staat het koperorkest onder leiding van een jonge nieuwe maestro: Martijn Oostra. Maar speciaal voor Vries zwaait Hamersma bij het Nieuwjaarsconcert als gastdirigent de baton. De Friese blazers luiden met vertrouwde warme koperklanken het nieuwe jaar feestelijk in.

De Bazuin verzorgde meerdere jaren op rij diverse optredens in Vries, onder meer op het festival STRAATbrass (dat in de zomer van 2025 weer een nieuwe editie beleeft) was het orkest van de partij. Ze voelen zich thuis in veel muziekstijlen, van klassiek tot musical en popmuziek en de blazers voeren dit op een aanstekelijke, swingende manier uit. Maar ook zijn ze, zelfs in de akoestiek van de Bonifatiuskerk, in staat tot ingetogen vertolkingen van bekende klassieke composities.

Een Nieuwjaarsconcert om van te genieten met een drankje in de pauze om te proosten met goede wensen aan elkaar!

Gegevens

Datum:
zondag 12 januari 2025
Aanvang:
15:00 - 17:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
De Bazuin, Nieuwjaarsconcert
17.50
130 beschikbaar
De Bazuin, Nieuwjaarsconcert 12 - 18 jaar
9.00
130 beschikbaar
De Bazuin, Nieuwjaarsconcert tot 12 jaar
0.00
130 beschikbaar