Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Uitverkocht!! Byzantijns Mannenkoor Friesland

zondag 10 december 15:00 - 17:00

Gratis – €17.50

‘Kerstconcert’

Een concert in kerstsfeer met het Byzantijns Mannenkoor Friesland, een a capella koor opgericht in 2004. Het koor telt nu 25 enthousiaste leden, afkomstig uit de drie noordelijke provincies, die onder de bezielende leiding staan van dirigente Nana Tchikhinashvili, afkomstig uit Georgië. Zij heeft haar cultuur meegenomen en aan het koor overgebracht. Voor een deel verklaart dit ook het unieke karakter van het repertoire. Altijd is zij op zoek om als het ware de ziel van de muziek bloot te leggen. Van haar bijzondere en elegante stijl van dirigeren kun je zeggen dat “ze zingt met haar handen”. Naast dirigente is zij ook professioneel zangeres (mezzo sopraan), componiste en docente.

Voor dit concert wordt een mooi gevarieerd programma gebracht van liederen uit de Oosters-orthodoxe kerk en volksliederen uit Georgië en andere Oost-Europese landen. Kenmerkend is de geheel eigen klankkleur van heldere tenoren en diepe basstemmen. Solo’s worden door eigen koorleden en dirigente gezongen.

Gegevens

Datum:
zondag 10 december
Aanvang:
15:00 - 17:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Entreeticket Byzantijns Mannenkoor Friesland
17.50
0 beschikbaar
Uitverkocht
Entreeticket Byzantijns Mannenkoor Friesland 12 tot 18 jaar
9.00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Entreeticket Byzantijns Mannenkoor Friesland tot 12 jaar
0.00
0 beschikbaar
Uitverkocht