Seizoen 2021-2022

Een nieuw concertseizoen en een nieuwe website
In de hoop dat de Bonifatiuskerk als voorheen weer vol mag stromen met publiek durven we het aan om voor het komende seizoen 2021-2022 acht prachtige concerten te organiseren. Bovendien kunnen we u die presenteren op deze totaal vernieuwde website die dankzij bijdragen van een aantal subsidiegevers (Vries.nu en Stichting Het Roode of Burgerweeshuis) gerealiseerd kon worden.
Nieuw op de website is een goede en veilige manier voor online kaartverkoop. Zo kunt u van te voren heel gemakkelijk concertkaarten reserveren en betalen zodat er geen oponthoud meer is bij de ingang van de kerk. En u bent zeker van een plaats en uw gegevens zijn dan meteen geregistreerd. Want dat is een van de corona-maatregelen waar we aan moeten voldoen.

We mogen de concerten organiseren zoals voorheen, dwz. zonder de anderhalve-meter-regel wat plaatsen betreft. De overheid heeft wel gesteld dat er dan een corona-toegangsbewijs nodig is, op uw telefoon (Coronacheck-app) of geprint. Dit bewijs krijgt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Uw entreekaart is dus geldig samen met dit corona-toegangsbewijs en uw identiteitsbewijs.

Vrijdag 24 september begint Holland Baroque met ‘Bachs Königin’   het nieuwe seizoen, we kunnen ons geen mooiere opening wensen……

Laten we elkaar weer ontmoeten in de sfeervolle Bonifatiuskerk om samen te genieten van alle prachtige muziek!