Seizoen 2020-2021

Heel hoopvol presenteren wij op onze website een nieuw seizoen met prachtige concerten, die gelukkig weer kunnen plaatsvinden in onze Bonifatiuskerk. Zij het onder iets andere omstandigheden dan voorheen omdat we voor ons aller veiligheid natuurlijk de richtlijnen van de overheid volgen.

We hebben een aantal kleinere ensembles geprogrammeerd in verrassende samenstellingen. Daarmee is het mogelijk zowel voor de musici onderling als voor het publiek de verplichte 1,5 meter afstand te waarborgen.

Omdat er nu veel minder bezoekers aanwezig mogen zijn bij de concerten vragen wij u om entreekaarten voor de concerten via onze website te reserveren en te betalen. U ontvangt daarna een automatische ontvangstbevestiging en een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling is uw reservering definitief.

De concerten zullen nu sneller uitverkocht zijn en u bent dan op tijd verzekerd van een plaats.

De concerten zullen zonder pauze zijn, dit om onnodig heen en weer geloop te voorkomen, maar de koffie en thee met eigengebakken lekkers hoeft u niet te missen, die krijgt u voorafgaand aan het concert!

Nog een verandering: het NNO Kamermuziek concert met de wandeling vooraf (altijd in februari) gaat nu op 4 oktober plaatsvinden. U kunt dus de mooie omgeving van Vries eens in een ander jaargetijde zien.

Het optreden van Judith en Tineke Steenbrink dat in april 2020 wegens corona werd geannuleerd  kon gelukkig verplaatst worden naar april 2021 en daar zijn we erg blij mee!

We kijken uit naar uw komst om samen met u weer te genieten van mooie live muziek!

Programmaboekjes met daarin alle concerten en data worden begin september in Vries huis-aan-huis bezorgd. Woont u buiten Vries? Dan kunt u op verschillende locaties programmaboekjes vinden. U vindt deze o.a. bij:

Cafée Onder de Linden Vries
Bibliotheek Vries, Eelde en Zuidlaren
Museum de Buitenplaats Eelde
Wereldwinkel Vries
‘t Brughoes Tynaarlo
Tourist info (Brinkhotel) Zuidlaren
Tourist Info Eelde
Tourist Info Vries (Koetshuis)