GEANNULEERD VANWEGE LOCK DOWN: Holland Baroque speelt Polonoise 19.00 uur

(vrijdag 15 januari 2021 om 19:00)

 

POLONOISE

Holland Baroque met Aisslinn Nosky

On tour met Polonoise, het nieuwste album van Holland Baroque. Te gast op dit album vol Poolse dansen en concerti van Telemann is violiste Aisslinn Nosky. Polonoise is voor nieuwsgierige luisteraars die Telemann van een andere kant willen leren kennen.

 Telemann combineert de edele en trotse traditie van de Polonaise met zijn typische spitsvondige invallen. Zijn manuscript Danse d’Polonie (TWV45) was de aanleiding voor dit album. Hierin noteerde hij de dansen die hij tijdens zijn verblijf in Polen hoorde. Vanuit deze verzameling onderzocht Holland Baroque, samen met de Canadese violiste Aisslinn Nosky, hoe Telemann de Poolse stijl in zijn eigen werken toepaste.

De Poolse concerti en dansen van Telemann klinken energieker dan ooit tevoren. Polonoise neemt de luisteraar mee op reis naar de wilde natuur, glooiende bergen en kroegen in Poolse, pittoreske dorpjes.

Entreekaarten à €22,00 p.p. Koffie/thee met huisgemaakte lekkernij inbegrepen. Reserveringen uitsluitend via www.kerkconcertenvries.nl. U ontvangt na reservering een automatische ontvangstbevestiging en een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling is uw reservering definitief. Meer informatie:
http://www.hollandbaroque.com

Logo Stichting Kerkconcerten Vries