Holland Baroque

(zondag 16 december 2018 om 15:00)

Foto: Wouter Jansen

Foto: Wouter Jansen

Les Cloches de Noël

Holland Baroque vertelt oude kerstverhalen opnieuw….Klokken klinken anders en bellen luiden als nooit tevoren. Je hoort de sneeuw neerdwarrelen over de akkers. Klokken luiden over de velden. Een onvergetelijke kerst zoals je ze misschien nog van vroeger kent! 

Percussionist Joël Grare betovert je en neemt je mee in zijn geheime wereld van nooit gehoorde geluiden.

De bekoorlijke stem van countertenor Kangmin Justin Kim vervolmaakt dit toch al feestelijke kerstconcert met barok repertoire, improvisaties en nieuwe werken, met composities van Monteverdi, Marin Marais, Joël Grare, Jacques Brel en anderen.

Holland Baroque is samen met Eric Vloeimans de winnaar van de Edison Klassiek Publieksprijs 2017.

De wereld van barokmuziek is een goudmijn voor componisten, avant-gardisten, avonturiers en realisten. In deze weelde beweegt Holland Baroque.

Een rode draad door de programmering is de samenwerking met andere solisten en ensembles, waarmee Holland Baroque precies dát kan doen waarvoor het op handen wordt gedragen: laten horen dat oude tradities nieuwe verhalen kunnen voortbrengen.

Omdat wij dit concert niet geheel in eigen beheer organiseren, is het helaas niet mogelijk om tegen inlevering van uw volle spaarkaart dit concert gratis te bezoeken.


Logo Stichting Kerkconcerten Vries